Traineeships

Jezelf in 6 tot 12 weken fulltime ontwikkelen tot Azure professional? Volg onze Traineeships! Met onze traineeships doe je alle kennis en vaardigheden op die nodig zijn voor een functie als Azure Professional. Er zijn traineeships voor zowel beginnende als ervaren IT’ers. Na afronding kom je in aanmerking voor een eerste of nieuwe baan bij een aan het traineeship verbonden werkgever.

Bekijk alle traineeships

Azure C# Developer
Dit traineeship leidt je op tot Azure C# Developer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Azure AI Engineer
Dit traineeship leidt je op tot Azure AI Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Azure Data Scientist
Dit traineeship leidt je op tot Azure Data Scientist. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Azure DevOps Engineer
Dit traineeship leidt je op tot Azure DevOps Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Azure Security Engineer
Dit traineeship leidt je op tot Azure Security Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
IT Supportdesk medewerker
Dit traineeship leidt je op tot IT Supportdesk medewerker. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Power Platform Developer
Dit traineeship leidt je op tot Power Platform Developer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Azure Cloud Engineer
Dit traineeship leidt je op tot Azure Cloud Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers. 
Power BI Engineer
Dit traineeship leidt je op tot Power BI Engineer. Na succesvolle afronding van de opleiding, ga je aan het werk bij één van de aan dit traject verbonden werkgevers.