Over ons

In 2017 heeft ITPH Academy in samenwerking met Microsoft de Azure Academie ontwikkeld. Met dit platform helpen we iedereen om door te groeien naar een functie van Azure professioneel. De Azure Academie beschikt over Microsoft Azure gerelateerde trainingen en beroepsopleidingen. Speciaal ontworpen trainingsprogramma’s voor ICT-talent. Vanuit de oorsprong spelen inclusie en diversiteit een grote rol en hebben we ook voor deze doelgroep* een specifiek aanbod ontwikkeld.

Voor iedereen!

Ongeacht achtergrond, afstand of beperking. Want iedereen1 doet er toe en iedereen is nodig. Hiervoor bieden wij op ieder niveau praktijkgerichte trainingen, opleidingen en traineeships die aansluiten bij de behoeftes van de markt. Wij doen dit in samenwerking met alle stakeholders2.

Heb je vragen of feedback? Neem dan gerust contact met ons op.

  1. Studenten, werkenden, werklozen, werkzoekenden, minderbedeelden, vluchtelingen, personen met een beperking, laaggeschoolden en hoogbegaafden.
  2. Bedrijven, brancheorganisaties, intermediairs en arbeidsbemiddelaars, belangenbehartigers, fondsen, beroepsonderwijs en overheden.