Ontwikkel jouw personeel tot IT Professional

De Azure Academy biedt werkgevers, werkgeversorganisaties en intermediairs de mogelijkheid om op basis van door ons ontwikkelde programma’s zelf beroepsopleidingen te organiseren voor nieuwe werknemers.

Download brochure

Beroepsopleidingen

Kort intensieve fulltime beroepsopleidingen waarbij de deelnemers op basis van een praktijkgerichte opleiding, in wezen een traineeship, worden opgeleid voor een functie als (startende) Azure IT Professional.

Kort intensieve fulltime beroepsopleidingen
De basis staat per opleiding uiteraard volledig klaar. We maken duidelijk onderscheid in programma’s voor IT’ers die worden bij- of omgeschoold en werknemers waarvoor het programma de start van hun IT carrière is. De fulltime programma’s voor IT’ers die worden bij- of omgeschoold hebben een doorlooptijd van minimaal 2 weken. Een fulltime programma voor werknemers die hun IT carrière starten heeft een minimale doorlooptijd van 12 weken.

In co-creatie met jouw bedrijf stemmen we de exacte invulling van het traineeship af. Heb je interesse in een opleiding voor je nieuwe (of bestaande) medewerkers? Neem dan hier contact met ons op.

Beroepsopleidingen in deeltijd
Onze deeltijd- en begeleide zelfstudie beroepsopleidingen zijn opleidingstrajecten waarbij we in een periode van 4 tot 24 maanden opleidingen naar een beroep van Microsoft IT Professional aanbieden. Heb je een vraag over ons opleidingsaanbod of wil je gericht advies? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Neem hier contact met ons op.

‘Wij hebben de samenwerking met de Azure Academy als erg bijzonder ervaren. Na een succesvolle stageperiode hebben wij een statushouder aangenomen die nu als Junior Cloud Engineer voor onze klanten werkt!’

Fujitsu

Leven lang ontwikkelen

Trainingen
Nadat jouw nieuwe werknemers zijn gestart in hun functie kunnen ze aan de hand van onze nieuwsberichten, gratis seminars en exclusief trainingsaanbod voor alumni op de hoogte blijven van nieuwe en relevante ontwikkelingen op het gebied van Microsoft technologie.

Het is ook mogelijk om werknemers ter voorbereiding op een traineeship in te schrijven op ons trainingsaanbod.

Hoe start je als werkgever een traineeship met de Azure Academy?

Wij hanteren een unieke en effectieve aanpak. Naast het behalen van actuele en erkende certificeringen is het van belang dat deelnemers praktische ervaring opdoen met de tools en technieken die momenteel in het bedrijfsleven worden gebruikt en uitstromen als zelfredzame (startende) professional. Voor het realiseren van deze doelstelling maakt de Azure Academy gebruik van de Project Based Learning methodiek.

1
Vastleggen van aspiraties

In de aspiratiefase stellen we samen met jou de doelstellingen vast voor de beoogde opleiding van nieuwe werknemers, de businesscase. We adviseren en inventariseren de behoefte.

2
Initiëren van het traineeship

In de initiatiefase richten we aan de hand van bovengenoemde businesscase het traineeship in. We maken een planning en kostenraming. Desgewenst ondersteunen onze partners je ook bij de werving en selectie van kandidaten.

3
Het traineeship

In de opleidingsfase vindt de opleiding daadwerkelijk plaats. Alle deelnemers krijgen tijdens hun opleiding ondersteuning van een coach of buddy. Periodiek bespreken we de status en resultaten met de deelnemers en met jou als werkgever.

4
Evalueren en afronden

In de evaluatie- en afrondingsfase ronden we het traject af. Geslaagde deelnemers ontvangen officieel de behaalde certificaten en getuigschrift. Samen met de opdrachtgever evalueren we het traject aan de hand van de doelstellingen uit de aspiratiefase.

5
Leven lang ontwikkelen

Nadat de werknemers in hun (nieuwe) functie zijn gestart kunnen ze onder andere aan de hand van het exclusieve trainingsaanbod voor alumni op de hoogte blijven van nieuwe en relevante ontwikkelingen gericht op de opgedane Microsoft technologie.

We bespreken per deelnemer graag de route om up to date te blijven en doorgroei mogelijkheden.

Contact

Heb je als werkgever interesse in een traineeship, neem dan hier contact met ons op.

Wil je meer weten over onze beroepsopleidingen, neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Mocht je een werknemer in willen schrijven voor een training, laat dan hier je bericht achter en wij nemen contact met je op.