Op zoek naar een gespecialiseerde IT’er?

Je bent op zoek naar een goede IT’er. Om je te helpen met bijvoorbeeld oplossingen voor de cloud, websites, webshops, systemen of data. Maar het valt niet mee om mensen te vinden. Je wilt dat ze praktijkgericht en actueel zijn opgeleid, maar het is ook fijn om ze nog te kunnen vormen, ze te kunnen leren wat in jouw organisatie essentieel is.

Maatschappelijk bewustzijn
Maatschappelijk ondernemen en diversiteit vind je belangrijk. Je wilt daarom graag allerlei soorten mensen in je organisatie. Individuen die minder makkelijk een baan vinden, wens je een steuntje in de rug te geven. Vluchtelingen bijvoorbeeld, mensen met een handicap of mensen die, om wat voor reden dan ook, langere tijd werkeloos zijn. Je wilt wat goeds doen voor de maatschappij en tegelijkertijd je organisatie verder helpen.

Zes IT-functies
De Azure Academy biedt IT-trainees in zes verschillende opleidingen:

• Microsoft Cloud Engineer
• C# Developer
• Azure Data Engineer

• Azure Data Scientist
• Azure DevOps Engineer
• Azure AI Engineer

De trainees volgen gedurende vier of vijf maanden een fulltime opleiding. Niet alleen praktisch en inhoudelijk in hun functiegebied, maar ook in soft skills zoals presenteren, persoonlijk leiderschap en projectmanagement

Selectie

ITPH Academy en partners Microsoft en Refugee Talent Hub verzorgen de selectie van de kandidaten. In interviews en assessments testen we op onder meer analytische, rekenkundige vaardigheden, procesmatig denken en probleemoplossend vermogen.

Twee maanden op proef

Kandidaten die de opleiding met succes hebben afgerond, kunnen één of twee maanden bij je komen werken met behoud van hun uitkering. Ook is het mogelijk om al voor aanvang van de opleiding kennis te maken met een kandidaat of zelfs betrokken te zijn bij de selectie. Op die manier kun je input geven over de benodigde kennis en vaardigheden in jouw organisatie en weet je precies in wie je investeert.

Kosten

Voor het in dienst nemen van een deelnemer aan de Azure Academy vragen we een bijdrage in de opleidingskosten. Die betaal je alleen als je de juiste match voor jouw organisatie hebt gevonden en een talent werkgelegenheid wilt bieden. Hiermee investeer je in de opleiding van een zeer gemotiveerde, goed opgeleide nieuwe collega. Je ondersteunt bovendien de diversiteit, inclusie en de integratie van talent in je organisatie.

Voor deelnemers is het programma kosteloos. Samen met onze partners dekken we de kosten van dit trainingsprogramma.


Hoe ziet het opleidingstraject eruit?

Selectie


Selectie vindt plaats op basis van cv, overtuigende motivatie, interviews en assessments.

16 – 20 weken fulltime studie

Theorie en praktijk, IT maar ook soft skills leiden tot officiële IT-certificaten.

Business case


De laatste twee weken werken de kandidaten in teamverband aan een vraagstuk uit de markt.

4 – 8 weken stage


Deelnemers krijgen de kans om een of twee maanden werkervaring op te doen.

Begeleiding


Elke kandidaat krijgt individuele coaching en begeleiding.

Ervaringen van werkgevers
Bekijk ervaringen van werkgevers.
‘Wij hebben de samenwerking met de Azure Academy als erg bijzonder ervaren.

Na een succesvolle stageperiode hebben wij een statushouder aangenomen die nu als Junior Cloud Engineer voor onze klanten werkt!’

– Fujitsu