Hoe werkt het voor trainees?

Tijdens onze traineeships leer je in 8 tot 26 weken fulltime de skills die nodig zijn voor een start als Azure Professional bij een eerste of nieuwe werkgever. Deelname is kosteloos maar om hiervoor in aanmerking te komen moet je wel voldoen aan bepaalde voorwaarden en een selectieprocedure van de werkgever doorlopen.

1

Aanmelden voor traineeship

Ben jij geïnteresseerd in één van onze traineeships, dan kun je je daarvoor aanmelden op de informatiepagina van het traineeship.

2

Selectieprocedure doorlopen

Nadat je bent aangemeld start de selectieprocedure waarin wordt onderzocht of jij geschikt bent voor het traineeship en past bij de organisatie van de werkgever. De wijze waarop dat gebeurt is afhankelijk van de werkgever die betrokken is bij het traineeship.

3

Overeenkomst sluiten

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure sluit jij met de werkgever of intermediair een overeenkomst. Hierin worden specifieke afspraken over de studie en arbeidsovereenkomst vastgelegd.

4

Opleiding afronden

Op het moment dat de overeenkomst is getekend kun je starten met het traineeship. Tijdens de traineeships krijg je persoonlijke begeleiding van onze coaches.

5

Aan het werk

Na het succesvol afronden van je opleiding treed je in dienst bij een werkgever. Samen met je nieuwe werkgever zorgen wij ervoor dat je je snel thuisvoelt in de nieuwe organisatie.

6

Alumni

Heb je eenmaal een traineeship afgerond dan behoor je tot het selecte gezelschap van de Azure Academy Alumni en blijven wij je altijd ondersteunen bij jouw ontwikkeling als Azure Professional. Zo houden we je als alumnus op de hoogte van nieuwe en relevante ontwikkelingen, nodigen we je regelmatig uit voor onze gratis seminars en kun je exclusief gebruik maken van ons trainingsaanbod voor alumni.