Checklist: Past Azure Academy bij mij?

Wil jij jouw IT-skills verdiepen of verbreden? Dan heb je waarschijnlijk al even rondgekeken bij Azure Academy. Maar hoe weet je nu of juist deze trainingen bij jou passen? In deze checklist helpen we je op weg!

✅ Ik kies bewust voor het Microsoft-ecosysteem

De trainingen van Azure Academy draaien volledig om Microsoft-oplossingen. Je komt in contact met Microsoft-experts en ontwikkelt je steeds verder binnen het Microsoft-systeem. Als je hiervoor bewust kiest, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

✅ Ik ben starter of juist ervaren

Dit klinkt een beetje flauw, want natuurlijk ben je één van de twee? Maar je huidige niveau maakt bij ons niet uit. Wij bieden trainingen aan voor beginners, intermediates en experts. Zo volg je nooit een training onder of boven je niveau en werk je gericht aan je doorontwikkeling.

✅ Ik vind het leuk om met anderen te leren

De lessen bij Azure Academy zijn zeer interactief. In een groep van maximaal twaalf deelnemers duik je samen met de docent in de lesstof. Ben je dus op zoek naar een training die je uitsluitend individueel volgt? Dan kun je beter even verder kijken. Vind je het juist leuk om te sparren met vakgenoten en elkaar te inspireren? Dan zijn onze trainingen bij uitstek geschikt voor je.

✅ Ik vind het leuk om praktijkgericht praktijkopdrachten aan de slag te gaan

Onze trainingen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en tijdens onze traineeships ga je zelfs aan de slag met echte casussen. Wij geloven dat je op die manier het beste leert. Wil jij liever uitsluitend theoretisch leren? Dan zijn wij niet de plek voor jou.

✅ Ik wil me ook na de training blijven ontwikkelen

De Microsoft-techniek is natuurlijk volop in ontwikkeling, dus trainingen en examens worden regelmatig vernieuwd. Als je instapt bij Azure Academy, dan is het de bedoeling dat je jezelf blijft doorontwikkelen met verdiepende, verbredende of juist vernieuwde trainingen. Als je daarvoor openstaat en dit juist volledig omarmt, dan heb je echt je plek in ons netwerk gevonden. 

✅ Ik beheers de Engelse taal

Veel lessen worden in het Nederlands gegeven, maar alle officiële Microsoft-examens zijn in het Engels. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je de taal machtig (genoeg) bent.  

Heb jij alles kunnen aanvinken? Dan lijkt het erop dat Azure Academy goed bij jou, je doelstellingen, skills en gewenste leermethode past.  

Kijk gerust nog even rond bij ons trainingsaanbod. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de beste keuze voor jouw situatie!