Azure Data Scientist

Duration 12 weken
Date and location In overleg.
Language Engels, Nederlands,
Initiator Azure Academy
Employer Diverse werkgevers

For whom?

De opleiding is geschikt voor iedereen die zich graag wil (door)ontwikkelen op gebied van IT of zich willen laten omscholen tot Azure Data Scientist. Een achtergrond in IT is daarvoor geen voorwaarde.

What are you going to do?

Tijdens deze opleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je in de praktijk nodig hebt. Zo maak je kennis met Machine Learning en databases, leer je werken met data, programmeren in Python en raak je vertrouwd met de veelgebruikte samenwerkingsmethodieken Agile Scrum en DevOps.  Je past de opgedane kennis meteen toe in realistische praktijksituaties voor een optimaal leerrendement.

Naast bovenstaande technische kennis en vaardigheden, krijg je ook soft skills: vaardigheden die van belang zijn om goed te functioneren in het werkveld: o.a. presenteren, communiceren, projectmanagement, persoonlijk leiderschap en solliciteren.
 
Certificering:
  • Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)
  • Professional Scrum Master I
  • Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (DP-100)

Entry level

hbo

Prior knowledge

Je hoeft geen IT-ervaring te hebben. Ervaring in functies die raakvlakken hebben met data is een pre.

Other eligibility criteria

Je hebt een goed technisch inzicht en analytisch vermogen. Je hebt oog voor detail en voldoende oplossend vermogen. Communicatieve en adviesvaardigheden zijn belangrijk. Het lesmateriaal en de examens zijn in het Engels dus die taal moet je, naast het Nederlands, voldoende beheersen.

Selection

Voor je kunt worden toegelaten tot de opleiding, doorloop je een selectieprocedure. Aan de hand van een persoonlijkheidsverkenning, gesprekken en een assessment brengen we in kaart of jouw profiel voldoende aansluit op de rol en het opleidingsprogramma. Daarnaast heb je ook een of meerdere gesprekken met een werkgever die aan dit traject is verbonden en op zoek is naar geschikte en passend opgeleide kandidaten. Indien de werkgever en de kandidaat het eens zijn over een toekomstig dienstverband, wordt er een arbeidscontract of een intentieovereenkomst gesloten.