Bel ons: 088 525 37 05
Naar homepage

Speciaal voor studenten: Microsoft Fundamentals trainingen!

Haal nu je erkend Microsoft Certified Fundamentals certificaat.

Kosteloze Microsoft-trainingen met examen voor studenten

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. In ons moderne leven is IT niet meer weg te denken. Daarom vinden we het belangrijk dat jij als student meer kennis krijgt van ‘de Cloud’. We bieden gesubsidieerde (dus kosteloze!) trainingen aan die jou basiskennis geven over verschillende onderwerpen. Op deze pagina vind je alles over de 5 trainingen die je kunt volgen.

Waarom Microsoft Fundamentals?

De toekomst van computergebruik ligt in de Cloud en de Cloud groeit snel! De Microsoft Certified Fundamentals trainingen leren je te begrijpen wat Cloud Computing is, welke opties beschikbaar zijn en welke opties zinvol zijn voor bedrijven om in te investeren. In onze trainingen leren we je de basis van kunstmatige intelligentie, data, security en Cloud Computing.

5 verschillende trainingen

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)
Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)
Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals (SC-900)
Power Platform Fundamentals (PL-900)

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)Tijdens deze training leer je alles over algemene cloud computing concepten en specifieke Microsoft Azure functies voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtual machines, storage, virtual networks, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)

Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)Artificial intelligence (AI) is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bij AI kun je denken aan het besturen van belichting op afstand of slimme klimaatbeheersing op kantoor. Maar hoe wordt deze data verwerkt? Tijdens deze training ontwikkel je de basiskennis om met Microsoft Azure diverse AI-oplossingen te creëren.
Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)Wil je fundamentele vaardigheden ontwikkelen om aan databaseconcepten in een Cloud-omgeving te kunnen bouwen binnen Microsoft Azure? Dan is deze training echt iets voor jou. Je gaat aan de slag met kerngegevensconcepten zoals relationeel, niet-relationeel en het identificeren en beschrijven van big data. Ook onderzoek je hoe deze technologie wordt geïmplementeerd met Azure. Tot slot ga je verwerkingsopties verkennen voor het bouwen van oplossingen voor een gegevensanalyse in Azure.
Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals (SC-900)

Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals (SC-900)Deze training zorgt ervoor dat je vertrouwd raakt met de basis van beveiliging en compliance en identiteit (SCI) van Cloud gebaseerde en gerelateerde Microsoft-services. Want waar de ontwikkelingen razendsnel gaan, worden cybercriminelen ook steeds beter. We willen zoveel mogelijk datalekken, identiteitsfraude en andere ellende voorkomen.
Power Platform Fundamentals (PL-900)

Power Platform Fundamentals (PL-900)Met behulp van deze training leer je de mogelijkheden van Power Platform kennen. Zo maak je na deze training eenvoudige Power Apps, verbind je gegevens met Dataverse, bouw je een Power BI-dashboard, automatiseer je processen met Power Automate en bouw je een chatbot met Power Virtual Agents.
Vereisten:

Er zijn twee vereisten:

  1. 1. Je bent student (aanmelden doe je met behulp van je studenten e-mailadres).
  2. 2. Je hebt zin om meer te leren over IT!

User Stories

Cengizhan Can - Customer Engineer @ Microsoft

Melissa Paasen - Cloud Engineer @ Microsoft.

Lucian Busoi - Customer Engineer @ Microsoft.