Bel ons: 088 525 37 05
Naar homepage

Azure Expert word je bij The Azure Academy

Zo word jij een Microsoft Certified Azure Specialist!

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en gemotiveerd en hebt er zin in om jezelf door te ontwikkelen. IT ervaring ga je bij ons opdoen, daar hoef je nog niet over te beschikken. Maar beschik je al wel over ervaring in de IT dan biedt dat de mogelijkheid om sneller door een opleiding te lopen of om op een hoger niveau in te stromen. Azure specialisten die jou succesvol voorgingen beschikten over technisch inzicht en een gezonde dosis affiniteit met IT. Afhankelijk van het opleidingstraject waar je voor kiest beschik je over een MBO, HBO of WO vooropleiding.

Je kunt je via het gemeentelijk leer-werkloket of UWV regiokantoor aanmelden als je via The Azure Academy begeleid wil worden naar een baan in de IT.

De opleiding

Werken in de IT betekent een leven lang ontwikkelen! Natuurlijk word je eerst theoretisch bijgespijkerd, maar al snel zet je de volgende stap; leren door praktijkopdrachten uit te voeren, dat doe je individueel en met een team. Je sluit de opleiding af met een businesscase. Onze trainers, coaches en learning en development medewerkers begeleiden jou in 16 tot 20 weken stap voor stap bij het behalen van de nodige certificaten waar je als Azure Specialist over moet beschikken.

Een baan in de IT

Er is in de IT een groot tekort aan goed geschoolde werknemers. De kans dus op een mooie carrière. Natuurlijk moet je daar wel iets voor doen, maar wij gaan graag met jou aan de slag! The Azure Academy, waar Microsoft en LinkedIn direct aan zijn verbonden, heeft een enorm netwerk. Dat netwerk bestaat ook uit IT bedrijven en bedrijven met IT afdelingen bij jou in de regio. Continue zijn we vanuit het netwerk en LinkedIn bezig met het matchen van deelnemers en de vacatures en zoekprofielen. Als jij op zoek bent naar een baan of je wil graag een andere baan (in de IT), dan gaan onze recruiters samen met jou “aan het werk”.

De juiste match?

Is de juiste match gevonden, dan tekenen jij en het betreffende bedrijf een intentieverklaring. De intentieverklaring is het startschot voor jouw opleiding. Na afloop van de eerste zes weken evalueren we. Staan alle seinen op groen? Dan zetten we jouw traject door en kun je één of twee maanden stage bij het bedrijf tegemoet zien. Jouw uitkering loopt tijdens het gehele traject (en ook de stageperiode) door. Heb je de stage goed doorlopen, dan ligt er een arbeidsovereenkomst voor je klaar.

Wat kan ik als ik de opleiding heb afgerond?

Jij wordt Microsoft Certified Azure Specialist. We bieden daar verschillende opleidingstrajecten voor. Met onze learning en development medewerkers kun je vooraf, maar ook na de behaalde certificering, altijd afstemmen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen en welke certificaten het best bij jou passen. Voorbeelden van functies waar wij naar opleiden zijn: Azure Cloud Engineer, Azure Developer, Azure Data Engineer en Azure DevOps Engineer.

In vijf stappen een Azure professional voor jouw organisatie!

Stap 1:

1. De werving en selectie, hiervoor stuur jij je CV en motivatie naar het gemeentelijk leerwerkloket of UWV regiokantoor waar jij bent ingeschreven.

Stap 2:

Het doorlopen van de toelatingstesten en gesprekken.

Stap 3:

De voorbereiding op jouw traject, samen met de learning en development medewerker stem je jouw traject af. En samen met de recruiter ga je in gesprek met bedrijven in de regio. Is de juiste match gevonden, dan onderteken jij met het bedrijf een intentie op een arbeidscontract.

Stap 4:

Jouw opleidingstraject, de trainers en coaches begeleiden jou stap voor stap bij het behalen van de Microsoft certificaten. Na de eerste zes weken evalueren jij, het bedrijf en de coach of je op het goede spoor zit.

Stap 5:

Zo ja dan kun je uitzien naar een stageperiode van één of twee maanden. Zijn jij en het bedrijf na de stage tevreden? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst. Zo nee, dan bepalen we welke mogelijkheid er is om vanuit de academy alsnog begeleid te kunnen worden naar een baan.

Meer informatie?
Kom in contact met een van onze adviseurs!

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toestemming*

Interesse?

Meld je dan aan en stuur je CV met motivatie of bel met het leerwerkloket of UWV regiokantoor waar je staat ingeschreven.

Bel direct 088 525 37 05 of stuur een e-mail naar: