Bel ons: 088 525 37 05
Naar homepage

Inclusief opleiden van Azure Experts.

Wij ontdekken, ontwikkelen en begeleiden IT-talent voor jouw organisatie.

De uitdaging

Zeer actueel op dit moment is het groeiend tekort aan Microsoft Azure professionals. Dat wil zeggen: IT-ers die gespecialiseerd zijn in Microsoft cloud technologie. Tegelijkertijd zien we dat een groep mensen veel moeite heeft om een baan te vinden, of bestaand werk te behouden, omdat ze niet over de gewenste competenties beschikken. The Azure Academy verbindt deze twee uitdagingen en zet ze om in succes.

Gezamenlijk initiatief

The Azure Academy bundelt de krachten om twee ambities te realiseren::

Wij leiden professionals op voor jouw organisatie

Wij leiden inclusief op. Gevalideerde Azure opleidingen met Microsoft erkenning en certificaten. Programma’s voor werkenden, studenten en werkzoekenden. Ons aanbod wordt in samenwerking met Microsoft (founding partner van The Azure Academy) en het bedrijfsleven continue bijgewerkt. Hiermee borgen wij de mogelijkheid voor IT-ers om continue up to date te blijven en bieden wij deelnemers mogelijkheid bij The Azure Academy een Leven Lang te Ontwikkelen. Azure gerelateerde opleidingsvarianten van een update van een paar uur tot volledige traineeships van 20 weken zijn bij The Azure Academy mogelijk.

Ons doel is helder: kwalitatief ijzersterk opleiden van Azure professionals. Werken in de IT betekent een leven lang ontwikkelen! Natuurlijk worden deelnemers eerst theoretisch bijgespijkerd, maar al snel richten we ons op waar het gebeurt en dat is in de praktijk. Leren door praktijkopdrachten uit te voeren individueel en met een team. In overleg bieden wij voor bedrijfsspecifieke situaties maatwerktrajecten.

In vijf stappen een Azure professional voor jouw organisatie!

Stap 1: Inventarisatie benodigde skills, selectie kandidaten

Samen met jou bepalen we welk profiel voor jouw organisatie nodig is om de Azure gerelateerde IT-vacature(s) in te vullen. Dat is bepalend voor de kandidaten die we gaan voorstellen.

Vanuit onze database met (potentiële) kandidaten selecteren we CV’s waarin wij een match zien. UWV-regiokantoren en gemeentelijke leerwerkloketten zijn hier bij betrokken.

Stap 2: Profielen matchen & match maken

Een recruiter van de Azure Academy inventariseert samen met de kandidaat en potentiële werkgever(s), welke hard en soft skills de kandidaat nog moet verwerven om de functie naar verwachting met succes in te kunnen vullen.

Is er een match tussen jouw bedrijf en de kandidaat?
Dan gaan jullie samen over tot het tekenen van intentieverklaring op een arbeidscontract. Aansluitend start de kandidaat zo snel mogelijk met het afgesproken opleidingstraject.

Stap 3: Opleiding

De potentiële werknemer neemt afhankelijk van het geselecteerde traject part time of fulltime deel aan het opleidingstraject. Trainer, coach en learning en development medewerker nemen de kandidaat mee door het Azure traject. Waarbij er zelfstandig werken niet allen wordt gestimuleerd, maar ook van de deelnemer wordt verwacht. Theorie en praktijk wisselen elkaar tijdens het Azure traject af. Daarbij gaat de kandidaat al tijdens zijn of haar opleiding zo snel mogelijk aan de slag met een business case binnen het bedrijf. Dit bevordert de samenwerking en geeft beiden inzicht of er daadwerkelijk sprake is van de juiste match.

Stap 4: Evaluatie & arbeidsovereenkomst

Na maximaal zes weken is er een evaluatiemoment. De coach, werkgever en kandidaat bespreken onder andere de studieresultaten, motivatie en gedrevenheid en de samenwerking. In overleg wordt bepaald of het traject wordt voortgezet.

Is er aan alle kanten groen licht?
Dan leggen we vast dat de intentieverklaring na het succesvol afronden van de opleiding wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst van minimaal zes maanden.

Stap 5: Kandidaat start nieuwe baan!

Het opleidingstraject wordt vervolgd. Nadat de kandidaat zijn of haar opleiding volledig en conform de eisen heeft afgerond, start hij/zij als nieuwe Azure belofte binnen jouw bedrijf.

Meer informatie?
Kom in contact met een van onze adviseurs!

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leerwerk platform

Azure Academy biedt potentiële kandidaten een volledig ‘loket’ dat kandidaten begeleidt naar een baan van Azure professional.

Het begint bij digitale testen, assessments, loopbaan- en ontwikkel-, coaching-, en scholingsgesprekken. Zo brengen we voor elke kandidaat zorgvuldig in kaart waar zijn of haar talenten en ambities liggen en welke skills hij of zij nog moet verwerven om een nieuwe stap in de carrière te maken.

Tegelijkertijd kijken we waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen en op welke Azure functie(s) de kandidaat het best aansluit. Is het plaatje helder? Dan start de kandidaat met een Azure certificeringstraject dat enerzijds gericht is op IT-kennis en -skills en anderzijds op algemene (soft) skills.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de Azure Academy jouw organisatie kan bieden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om je precieze vragen en wensen te inventariseren en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Bel direct 088 525 37 05 of stuur een e-mail naar: projectenbureau@itph-academy.nl